New motherboard no video

Macbook pro high cpu usage idle

New motherboard no video

New motherboard no video

Hi guys! I have a computer for which I bought a new CPU. The MOBO is an ECS 761GX-M754 with an Athlon 64 1.6Ghz. The new CPU is an Athlon 64 3200+ 2.2 Ghz. It is new, no bent pins, no missing pins. Both cpu's are socket 754. After I intalled the new cpu, I turned the computer on and it showed no BIOS, just black screen. The fans were on.

New motherboard no video

Quantumscape nasdaq

Motherboards. Graphics Card. Networking. Mini PC. Industrial PC. Server/WS. AMD Q3 Game Bundle. AQUA CLUB. Phantom Gaming Alliance. Support. Please key in the name of ... New built PC with brand new motherboard Asrock pV88 (no onboard video), New CPU 2.4 "320" Celeron,New ATI 64MB PCI installed and, I am getting no video. The oddest part is I have the main ATX Power supply hooked up to the Motherboard but when I hook the 12V (yellow n black) connector to the motherboard everthing goes dead. The one that makes the light blink is bad. It was the motherboard. I installed a new motherboard and nothing has happened. I purchased a new and more powerful power supply. After installation of the power cable, the lights are on, fans are running, but there is no signal to monitor. I have an HDMI card installed. So, I deduced that my Power Supply has failed. I got the same repaired 2-3 times, but every time, it stops working after 2-3 days.. So, now I purchased a new supply, but my computer is not powering up. I've checked the new supply by shorting its green & black wires & also checking the voltage levels, and it seems perfectly fine..

New motherboard no video